A boltokban kapható legtöbb láncfűrész láncvezetőn nincs olajzó furat, ezt utólag kell kimarózni, kifurni? Vidiás fúróval megtudom csinálni? Vannak tapasztalatok?
már hogyne lenne,semmit nem kell velük csinálni.
nem tudom te hol vásárolsz de máskor ne ott tedd.
még nem vettem meg a vezetőt,de a neten is nézegetve nagyon sokan nincs olajzó furat ,ami az én méretem ben kellene.
megnézem több boltban is és viszem arégit,hogy csak ojat agyanak.
én még nem találkoztam olyannal amin nincs furat,amit vásárokban árulnak román láncfűrészekre,román vezető lánccal még azokon is van.
be linkelhetnéd a képet amin az a vezető van amin nincs furat.
Na ,ha kinagyítjátok a képet,lehet látni a vezető végén a két nyolcas furatot,és az egyiktől feljebb az olajzó furatot,ami ojan ötös átmérő lehet,na ez a kis furat hiányzik sok lemezről ami pld.jó volna a gépemhez.
A Kertész áruházba megnézem ,ott nagyobb a választék .
Most már remélem értitek mi a gondom?
(kezdő vagyok a fűrészek területén)
Már megbocsáss, de ezt egyszerűen nem értem. Ez olyan, mintha a villanykörtében nem lenne izzószál, vagy az autóban hűtővíztartály. Már a kérdés is érthetetlen! A láncfűrészek 10 másodpercig sem mennének olajozás nélkül!!!
Hol lehet megnézni egy ilyen láncvezető fotóját amin nincs olajozó furat? Az olajozó furat az oldalán van és elmegy a láncvezető lapon belül a lánchoz, ha ilyen lenne, (ami szerintem egyszerűen lehetetlen, utólag elkészíteni nem egyszerű, bár minden megoldható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!