Milyen ragasztóval lehet fára papírt vagy textilt ragasztani úgy, hogy szép legyen, ne "ráncolódjon", ne ázzon el/át?
Szia!
Milyen vastag papírt szeretnél, mert a fénymásolót a dekopázs ragasztók még elbírják! Ha lelakkozod, hogy ne mosodjon el a minta rajta, és vízbe éppen hogy megáztatod után a dekopázs ragasztóval bekened a fát, majd ráteszed a papírt és még egy réteg dekopázs ragasztóval megkened szép lesz! Persze, arra figyelni kell, hogy a levegőbuborékokat a kezeddel ki kell nyomkodni, vagy az ecsettel!
A textilt, pedig textil dekopázs ragasztóval szerintem!
Vannak amúgy erősebb hobby ragasztók, amik átlátszóra száradnak, még azokkal is tehetsz egy próbát!
Üdv egy Anyuka.
Köszi!
Igazából vékonyabb kartont szeretnék fára ragasztani, ill. textilt. A hobbiboltban nem tudtak segíteni.
Végülis a karton a kisebbik gond, inkább a textillel vagyok gondban, mert nem szeretném, ha átázna vagy foltos lenne száradás után.
Nincs nyomda...vagy nyomdai ellátó bolt a közeledben?
Mi "PLANATOL" nevű ragasztót használunk...ez a textilen sem hagy nyomot.
Sok szakácskönyvet kötöttem be vele nagyapám kockás flanel/parget ingjébe,régi konyharuhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!