Mely mészfestéket ajánlanátok? Nektek melyik vált be, amelyik olcsó, jó minőségű és szép színt eredeményez?
Figyelt kérdés
Konyha és fürdőszoba falat szeretnék majd meszelni. Hallottam, hogy van kimondottan erre a két helységre gyártott/kifejlesztett mészfesték. Milyen tulajdonságúak ezek? Nekem olyan kellene ami jól fed, és penészedés ellen is beválik a pára/gőz miatt. Vagy penész ellen vmilyen szert kell keverni a mészfestékhez, netán előtte le kell kezelni vmivel a falat?2012. jan. 23. 17:39
1/1 anonim válasza:
A Fresco nevű mészfesték a legnépszerűbb, és szerintem az egyik legjobb is. Más fajtát igazából nem nagyon ismerek ( kevés helyen is kell mészfestékkel dolgozni...)ahová megyünk ezt ajánljuk. Nem lehet annyira színezni mint a diszperzióst, szóval egy erős színt azonnal felejts el :) De gondolom fürdőszobát nem akarod pl vörösre.
Lehet venni direkt fürdőszoba festésére árult festéket is csak nagyon drága.
4l-es 6.240 Ft
Esetleg még ami szóba jöhet az a Héra penészgátló festék. De ennek is kicsit "borsos" az ára.
Miért nem meszeled le simán mésszel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!