Hogy szereljem fel ezt a húzódzkodó rudat?
Az ajtókeret fölé szeretném rakni és lehetőleg úgy, hogy ne szakadjon ki a falból, amikor ránehézkedem.
akkor ezt akár félre is rakhatod aztán csinálj egy falra szerelhetőt.
pár nagy dűbel meg csavar meg fogja a falon.
szerintem fúró, tipli és valami komolyabb csavar megoldja a problémát.
apuval úgy szoktuk, hogy 1-2vel keskenyebb fúróval fúrunk lyukat, mint amekkora a tipli, utána apum beleszuszakolja a tiplit (nem azért ő mert lány vagyok, hanem mert a 157 centimmel és a tériszonyommal nem szívesen szenvednék vele egy létrán:D) utána pedig többnyire én szoktam felfogatni a cumót a csavarral...ez pl az agyonpakolt polcom megtartja a helyén lazán, szerintem nálad is segíthet...bár kérdés, hogy milyen a fal (pl panelban jobb eséllyel beválik a módszer, mint a téglafalban...ott lehet pont betalálnál két tégla közé ,ami kevésbé tart), és óvatosan a nagy csavarokkal mert azoknak nagy lyuk is kell és kitudja merre milyen vezetékek futnak :D
Ha nem feszül be rendesen akkor tegyél oda neki még valamit,vagy egy kis deszkadarabot vagy akármit.
De csinálhatod azt is hogy az azjtóba ahol van a helye felcsavarozni neki két tartót és akkor nem kell a falat bántanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!