Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy szereljem fel ezt a...

Hogy szereljem fel ezt a húzódzkodó rudat?

Figyelt kérdés

Az ajtókeret fölé szeretném rakni és lehetőleg úgy, hogy ne szakadjon ki a falból, amikor ránehézkedem.

[link]

2012. júl. 14. 10:43
 1/8 dirtboy ***** válasza:
nekem a kép alapján úgy tűnik hogy ezt az ajtó tok belsejébe kell megfeszíteni és nem pedig a falra fogatós fajta.
2012. júl. 14. 11:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen az, de nem tökéletesen feszül bele.
2012. júl. 14. 12:34
 3/8 dirtboy ***** válasza:

akkor ezt akár félre is rakhatod aztán csinálj egy falra szerelhetőt.

pár nagy dűbel meg csavar meg fogja a falon.

2012. júl. 14. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt valami kampó féleségre ráraknám az nem tartaná meg valahogy?
2012. júl. 14. 16:17
 5/8 dirtboy ***** válasza:
az egy dolog hogy mondjuk egy kapó megtartja de jó lenne ha nem tudna a rúd elforogni ha nem fix lenne.
2012. júl. 14. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem fúró, tipli és valami komolyabb csavar megoldja a problémát.

apuval úgy szoktuk, hogy 1-2vel keskenyebb fúróval fúrunk lyukat, mint amekkora a tipli, utána apum beleszuszakolja a tiplit (nem azért ő mert lány vagyok, hanem mert a 157 centimmel és a tériszonyommal nem szívesen szenvednék vele egy létrán:D) utána pedig többnyire én szoktam felfogatni a cumót a csavarral...ez pl az agyonpakolt polcom megtartja a helyén lazán, szerintem nálad is segíthet...bár kérdés, hogy milyen a fal (pl panelban jobb eséllyel beválik a módszer, mint a téglafalban...ott lehet pont betalálnál két tégla közé ,ami kevésbé tart), és óvatosan a nagy csavarokkal mert azoknak nagy lyuk is kell és kitudja merre milyen vezetékek futnak :D

2012. júl. 16. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy ne szakadjon ki a falból. Csak már régóta megvan és úgy edzenék már rajta. :\
2012. júl. 17. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem feszül be rendesen akkor tegyél oda neki még valamit,vagy egy kis deszkadarabot vagy akármit.

De csinálhatod azt is hogy az azjtóba ahol van a helye felcsavarozni neki két tartót és akkor nem kell a falat bántanod.

2012. nov. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!