Egy 10 emeletesben lakok és nem telik el olyan hét, hogy ne fúrna, kalapálna valaki...Valamikor egyszerre több lakásban is...Már nem csak idegesítő, hanem aggódni kezdek, hogy mi lesz ha összedől. Szerintetek?
vaselemekből áll = szarrá verheted, akkor is állni fog. :D
vas=nyáron felhevül=+20fok...:D
tél--->-20fokos vasak..., 0 szigetelési megoldás.
2012. júl. 8. 22:19
2/13 anonim válasza:
Mivel panelház, akár ki is vehetik a panelelemeket, akkor is állva marad.
2012. júl. 8. 22:19
3/13 anonim válasza:
10 emeletes panelházakat nem építettek. A tietek házgyári lakás lehet. Nem egyforma a kettő.
De egyik sem dől össze a fúrástól.
2012. júl. 8. 22:25
4/13 anonim válasza:
Nálunk is ez van, pedig csak 4 emeletes. Lassan olyan lesz, mint egy tésztaszűrő...
2012. júl. 8. 23:04
5/13 anonim válasza:
igen, a vasbeton még a földrengést is kibírja. vagy legalábbis ezt olvastam valahol :)
nyugi, nem dől rád a fal, max beutalnak az elmeosztályra nyaralni :D
2012. júl. 8. 23:14
6/13 anonim válasza:
A panelházak szerkezetileg nagyon erősek, röhögve kibírnak egy földrengést amiben egy családi ház összedőlne.
2012. júl. 8. 23:24
7/13 anonim válasza:
"tésztaszűrő..." :DDD
Sokat kibir!
2012. júl. 8. 23:25
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D kicsit megnyugodtam..:D
Bár tényleg kezd már sok lenni ez az állandó fúrás, lehet tényleg beutalnak majd...:D A szombat és vasárnap reggeli fúrás a kedvencem...
2012. júl. 9. 00:02
9/13 anonim válasza:
hétvégén elvileg nem szabad, csak sokan szarnak rá, próbálj beszélni a közös képviselővel. együttérzek veled, nekünk már a második új lakónk van az idén... :(
amúgy mi a különbség a panel és a házgyári közt? ezt a kettőt én mindig szinonimaként ismertem.
2012. júl. 9. 20:26
10/13 anonim válasza:
Mi külf-ön lakunk, egy olyan hazberleti rendszerben, ahol a berleti szerzödessel együtt ala kellett irni a hazirendet is. Ez tartalmazza többek között azt is, hogy a hetvegeken, ünnepnapokon a lakok nyugalmara figyelni kell, es a zajkeltö ki is zarhato a rendszerböl!(Nem szamit viszont zajkeltesnek a gyerekzaj!!) Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy vasarnap kb 10-töl 14 oraig valoban nem fur senki, ezt meg költözesnel is betartjak. Azota pedig valoban igyekszünk pl hetköznap felszerelni a villanyt es hasonlok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!