Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gipszkartonból gardróbszekrény...

Gipszkartonból gardróbszekrény? Hogyan?

Figyelt kérdés

Painttel rajzoltam egy képet, hogy milyet szeretnék. Tudom nem a legprofibb, de nem ez a lényeg.

A problémám az, hogy parketta van a szobában. A két falat kerettel meg tudom oldani, de az alsó szintet amit fióknak szeretnék, nem tudom hogyan csináljam.

Szerintetek hogyan kellene? Vagy egyáltalán emgvalósítható ez az egész?

[link]

2012. jún. 24. 20:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha tolóajtós lenne, akkor ugye bár lenne két fél ajtó, és azokat lehetne húzogatni. Szerintem ezek, ilyen kis szélességben nem néznek ki jól. Vagy igen?
2012. jún. 25. 16:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Elárulnád, mi az oka, hogy gipszkartonból csinálnád, ami alkalmatlan a célra?
2012. jún. 25. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, jó szerintem. De leht bármilyen. Az én kamrámon harmonikaajtó van, de az nagyobb, tehát egy külön helyiség, bele lehet menni, és ott pakolászni.
2012. jún. 25. 20:30
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem alkalmatlan a célra, mert már több helyen is láttam ilyet.

Egyébként pedig azért jó, mert így olyan mintha a falba lenne a szekrény. Jól néz ki.

2012. jún. 26. 14:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, köszi az ötleteket, de a kérdés nem az volt, hogy miből csináljam, hanem hogy, hogyan. És hogy ezt megvalósítható-e amit leírtam?!
2012. jún. 27. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem valósítható meg, mert gipszkartonból nem lehet szekrényt csinálni. Vagyis lehet, csak nem érdemes, mert szar lesz. De ha szerinted nem lesz szar, akkor nem kell ilyen kérdést feltenni, meg kell csinálni, oszt csá.

(A helyedben én natur bútorlapból csinálnál, azt ugyanúgy festheted, tapétázhatod, mint a gipszkartont, és még jó is lenne, nem törne szét, nem szakadoznának ki a csavarok. De tudom, te gipszkartonból csinálod, mert... csak.)

2012. jún. 27. 20:42
 17/19 P.Pityu ***** válasza:

Hitetlenek!Simán megoldható.Ha csak kivülröl akarod, hogy kartonnak látszodjon, akkor csináld butorlapból és csavarozz kivülről rá kartont.Az ajtót butorlapból csináld, a karton erre nem alkalmas.Tolóajtót ne csinálj 110 cmes szekrényre,mert középen 6-8 cmes holttér lesz az ajtó átfedése miatt, és nem marad helyed pakolni.A fiok problémádat nem értem,mi vele a probléma?

Gondolom (remélem) a fiokot butorlapból akaraod csinálni,és nem kartonból?

2012. jún. 29. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Pityu. Ne hitetlenezz, mikor megismételted, amit írtam, hogy bútorlapból készítse...

Hogy arra gipszkartont ragaszt vagy Pravdával tapétázza, az már részletkérdés.

2012. jún. 29. 23:08
 19/19 A kérdező kommentje:

Nekem úgy jött le, hogy ti azt mondjátok, hogy alkalmatlan a gipszkarton és semmi képp ne használjam, hanem inkább bútorlapból csináljak.

Amúgy a fiókot és a szekrény ajtót természetesen bútorlapból akarom csinálni.

2012. júl. 1. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!