Gipszkartonból gardróbszekrény? Hogyan?
Painttel rajzoltam egy képet, hogy milyet szeretnék. Tudom nem a legprofibb, de nem ez a lényeg.
A problémám az, hogy parketta van a szobában. A két falat kerettel meg tudom oldani, de az alsó szintet amit fióknak szeretnék, nem tudom hogyan csináljam.
Szerintetek hogyan kellene? Vagy egyáltalán emgvalósítható ez az egész?
A falakba beépítenék valami stabilabbat, ugyanis ha jól tudom a gipszkarton önmagában nem terhelhető. Igaz?
De az alsó fiók részre még mindig nincs ötletem.
Van egy csinald-magad barkácstanfolyam, azt hiszem a Baumax oldalan, de valamelyik barkacsaruhaz oldalan, az biztos.
Ott leirjak ezeket.
Most google-be irtam be, ez az egyik talalat:
gipszkartonból???
sima MDF bútorlapból csinálsz egy akkora méretű szekrényt, hogy az pont beférjen...és jónapot!
Na, nálam a kamra is igy van. Van egy galériám, és alatta egy rész el van kerítve kamrának, tolóajtó van rajta. A parketta érintetlenül maradt, de a gipszkarton falak mellett van a földön szegélyléc, ugynaolyan, mint az eredeti szobafalak mentén.
Duplafalú a kamra, és a galérialábak köré van építve. Nem tudom, ezek nélkül hogyan lehet a falakat felhúzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!