Milyen márkájú ütvefúrót érdemes venni?
Akármilyen márkát vehetsz ezek közül, de fúró esetén zöldet ne vegyél.
A szerszámgépeknél bevett gyakorlat, hogy a gyártók színekkel jelölik a minőséget. A zöld a hobbi, a kék a profibb, a piros, sárga is jobb, mint a zöld, a legjobbak (horror áron) általában szürke-feketék. Márkánként nem egyforma a színskála, de ha van zöld, az biztos a leggyengébb.
Ha panelben laksz (betont is akarsz fúrni) akkor pl. egy kék Bosch tökéletesen megfelel, persze egy normális betonfúróval használva.
A zölddel csak az idegbaj fog kerülgetni, annál még az is jobb, ha időnként kikölcsönzöl egy profi gépet a kölcsönzőből.
Háát a válaszod alapján végül feketét vettem. Egy Budgetet ami 1050W-os és 2 fokozata van a fúrásra illetve ütvefúró meg sima fúróra. Szépen viszi amit kell neki, de az is igaz h egy Bosch fúrófejet vettem hozzá ami betonhoz való. Eddig szépen működik, de ez az 1050W nem gyenge.
Fejeket is a praktikerben vetted,mármint a bosch fejeket?...
Mert ha igen akkor rohanok én is venni egy készletet :)
Van olyan fúrószár, ami bírja a vasat.
A Boschnak a zöld változata nagyon gyenge.Kínai minőségű. (Azt hiszem ott is gyártják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!