Hogyan kell egy 35X25 cm-es, fa "kincsesládát készíteni?
Az öcsémnek lenne szülinapjára, 13L vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni. Hogyan kell hozzáfogni, milyen fát kell venni, vagy hogy s mint van ez?
(nem vagyok gyakorlott az ilyesmi barkácsolásban, a tudományom elég szűk ilyen téren:) )
szerintem ez túl bonyolult feladat neked
én nagypapám műhelyében nőttem fel, de 13 évesen csak felnőtt segítséggel mertem volna ebbe belevágni.
kell fűrész, és az egyszerű megoldás, ha szögekkel összetákolod
bonyolultabb, ha a sarkoknál összeillesztéseket alakítasz ki, és ragasztod
kell egy alja
kell 2-2 oldal
kell egy néhány centis keret belülre a szájához, amihez a teteje záródik
a tetejét domborúra képzelném - aminek van négy oldala, amiből a két rövid oldal félköralakú (nagyjából), a felső oldalát, ami domború, lécekből tenném rá.
köszi a válaszokat:)
És a ragasztópisztoly nem fogja meg a fát? Mert az van otthon, és úgy egyszerűbb lenne
Az öcsém konkrétan ezt kérte, miikor megkérdeztem, h van-e vmi, amit szeretne. Néztem boltokban, de ott csak egészen picik vannak. Ő meg konkrétan azt mondta,h akkorát szeretne legalább, mint az egyik képe, azt meg titokban lemértem és ekkora.
bocsi, most ugrott be, mintha láttam volna ilyet barkács/dekor boltban.
nyers kezeletlen fa, amit lehet festeni
különböző formák vannak, többnyire laposak (ovális, szügletes, kör)
Hová való vagy ? Pesten az Üllői úton (corvin negyed -metró, Mária utca felé) is van ilyen bolt. De hogy pont ilyen láda van-e, nem emlékszem
próbálj az interneten leresgélni
A ragasztópisztoly is megfogja ideig-óráig, de mindenképp kenj mellé valami tartósabb ragasztót.Pl enyvet, vagy szilóplasztot.
Kérj segítséget a szüleidtől is.
köszi mindenkinek:)
köszi a linket,ilyenre gondoltam, de télleg nem olcsó..........:)
Szegedi vagyok:)
és ha keresnél egy helyi asztalost?
és segítséget kérnél? bizots olcsón megszámítanák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!