Segítség kellene nagy mókusketrec megépítéséhez (? ) lent
Csinálhatsz műanyagtálcát is.
Pl panton boltban veszel 3-mas polisztirol sico lemezt.
Ezt sniccerrel vonalzó mellett bekarcolod vagy 3x erősen, és a karcolásnál el tudod törni méretre.
Aztán elmész egy modellboltba és veszel modellragasztót. Ez így néz ki és kb 1000 Ft
Középen egy tű áll ki belőle ezért finoman lehet vele vékony csíkot húzni. A műanyag lemez éleit bekened vele 2x, mindkét darabot, majd összenyomod. És kicsit még nyomkodod kézzel 5-10 percig, utána már megtartja magát és fél óra mulva teljesen megköt.
Ebben a modellragasztóban "toluol" higító van, ami feloldja a polisztirolt, ezért baromi erősen össze lehet vele ragasztani, mert a két műanyag lemez anyagában összeolvad tőle.
Így lesz egy könnyű tálcád, ami mosható és szerintem jobb mint a fém. Az állat nem fogja szétrágni, ő a rácsot fogja rágni inkább és azon fog föl-le rohangászni.
Viszont a toluolt nem éppen ideális belélegezni sem és utána majd le kell öblíteni samponnal a kádban, mielőtt az állatka alá teszed, hogy ne maradjon rajta, mert mérgező.
De én már csináltam ilyen tálcát és teljesen jó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!