Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Segítség kellene nagy mókusket...

Segítség kellene nagy mókusketrec megépítéséhez (? ) lent

Figyelt kérdés
ponthegesztett hálóból szeretném megcsinálni, fém kerettel, kihúzható fém tálcával az alján. a ponthegesztett hálónak sikerült utánanézem, a fémkeretet nemtudom miből csináljál, milyen fajta fémrúdból, ehhez szeretnék segítséget kérni illetve a fémtálcát miből tudnám kialakítani?
2012. máj. 24. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz műanyagtálcát is.

Pl panton boltban veszel 3-mas polisztirol sico lemezt.

[link]

Ezt sniccerrel vonalzó mellett bekarcolod vagy 3x erősen, és a karcolásnál el tudod törni méretre.

Aztán elmész egy modellboltba és veszel modellragasztót. Ez így néz ki és kb 1000 Ft

[link]

Középen egy tű áll ki belőle ezért finoman lehet vele vékony csíkot húzni. A műanyag lemez éleit bekened vele 2x, mindkét darabot, majd összenyomod. És kicsit még nyomkodod kézzel 5-10 percig, utána már megtartja magát és fél óra mulva teljesen megköt.

Ebben a modellragasztóban "toluol" higító van, ami feloldja a polisztirolt, ezért baromi erősen össze lehet vele ragasztani, mert a két műanyag lemez anyagában összeolvad tőle.

Így lesz egy könnyű tálcád, ami mosható és szerintem jobb mint a fém. Az állat nem fogja szétrágni, ő a rácsot fogja rágni inkább és azon fog föl-le rohangászni.

2012. máj. 25. 05:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Viszont a toluolt nem éppen ideális belélegezni sem és utána majd le kell öblíteni samponnal a kádban, mielőtt az állatka alá teszed, hogy ne maradjon rajta, mert mérgező.

De én már csináltam ilyen tálcát és teljesen jó volt.

2012. máj. 25. 05:53
 3/3 A kérdező kommentje:
rendben :) köszönöm a segítséget
2012. máj. 25. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!