Az udvaron lévő bordó műanyag asztalom a székekkel nagyon megfakultak, karcosak, kopottak. Van-e jó és kipróbált ötletetek a "helyrepofozásukra"?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 08:27
1/5 anonim válasza:
A nagymamámnak fehér műanyag bútorai vannak. Ő lefestette őket fehér fényes (olaj?) festékkel. Szuperek lettek, senki nem vette észre a turpisságot. :)
2/5 anonim válasza:
Mi is lefestettük! Más nem segít.
3/5 anonim válasza:
Itt nem ajánlják a festést, [link]
de én is láttam már lefestve műanyag kerti bútort.Szerintem, ha előtte megcsiszoljátok, le lehet festeni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a festést kipróbálom, ettől csak szebb lehet, mint amilyen most. :)))
2012. ápr. 30. 15:34
5/5 anonim válasza:
Esetleg még színtelen lakkspray-t is lehet használni, csak figyelni kell, hogy kültérre is alkalmas legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!