Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Létezik olyan, hogy fugafesték...

Létezik olyan, hogy fugafesték (amivel a már meglévő, de megfakult, elszineződött, bekoszolódott fugákat lehetne újra széppé tenni, vagy átszinezni más színűre)?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 16:11
 1/5 anonim válasza:
Igen, létezik. A Praktiker áruházban vettük, de később már a Baumaxban is felfedeztük. Sokféle színben megvásárolható, mi a fehéret választottuk, de volt piros és kék színben is, sőt bézsre is emlékszem. Sajnos már nem emlékszem a festék nevére, azt tudom, hogy kék flakonban volt (kb. 100 ml), de ha rákérdezel az eladónál, biztosan segítenek. Fugafestéket kérj, ahogy a kérdésedben írtad. Kell még hozzá fugatisztító folyadék is, hogy a fugában megrakódott szennyeződéseket el tudd távolítani a festés előtt. Még egy megjegyzés. A flakon teteje eleve úgy van kialakítva, hogy azzal tudod festeni a fugát, nekünk borzasztó nehezen és lassan ment ezzel a technikával, úgyhogy levágtuk a flakon tetejét és egyszerű kisecsettel - amit a suliban használnak a gyerekek - festettünk.
2012. ápr. 23. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Ó, nagyszerű. Szuper.

Köszönöm szépen a választ!

2012. ápr. 23. 17:10
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Sikerült megvenni a festéket?

2012. máj. 15. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:

MÉg nem vettük meg, mert totálisan ki kell pakolni a fürdőt meg a nappalit-konyhát hozzá hogy megcsináljuk.

De mivel nálunk az április-május vendégjárós hónapok, egyenlőre nem jutott időnk. Tele van a család születésnapokkal és névnapokkal ebben a két hónapban, úgyhogy júniusban csináljuk. Jelenleg ocsmány ahogy kinéz! :-(

2012. máj. 15. 11:35
 5/5 anonim válasza:

Hát az április és a május nekünk is ünneplésből áll :) - névnap, szülinap, kicsinek, nagynak ...

Mi nemrég fejeztük be a családi házunk átépítését - ablakcsere, külső hőszigetelés, tetőcsere, napkollektor + belső terek javítgatása - és mindez 2 kisgyerek mellett, az egyik 3,5 éves a másik egy éves. Gondolhatod, alig vártam, hogy valamelyest helyre rázódjunk. Naponta takarítottam miután a gyerekek lefeküdtek, mert kintről behordódott a kosz, por, polisztirol maradványok stb. Bent pedig az ablakok cseréje végett volt egy ideig por (esténként a férjemmel, szobánként javítgattuk az ablaknál keletkezett hibákat), amit naponta tisztogattam, ha nem akartam, hogy mindenhova széthordjuk. De már lassan 2 hónapja elkészült és most már nagy a boldogság.

Tudom mit érzel, sok sikert és kitartást! Biztosan szép lesz!

2012. máj. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!