Létezik olyan, hogy fugafesték (amivel a már meglévő, de megfakult, elszineződött, bekoszolódott fugákat lehetne újra széppé tenni, vagy átszinezni más színűre)?
Ó, nagyszerű. Szuper.
Köszönöm szépen a választ!
Szia!
Sikerült megvenni a festéket?
MÉg nem vettük meg, mert totálisan ki kell pakolni a fürdőt meg a nappalit-konyhát hozzá hogy megcsináljuk.
De mivel nálunk az április-május vendégjárós hónapok, egyenlőre nem jutott időnk. Tele van a család születésnapokkal és névnapokkal ebben a két hónapban, úgyhogy júniusban csináljuk. Jelenleg ocsmány ahogy kinéz! :-(
Hát az április és a május nekünk is ünneplésből áll :) - névnap, szülinap, kicsinek, nagynak ...
Mi nemrég fejeztük be a családi házunk átépítését - ablakcsere, külső hőszigetelés, tetőcsere, napkollektor + belső terek javítgatása - és mindez 2 kisgyerek mellett, az egyik 3,5 éves a másik egy éves. Gondolhatod, alig vártam, hogy valamelyest helyre rázódjunk. Naponta takarítottam miután a gyerekek lefeküdtek, mert kintről behordódott a kosz, por, polisztirol maradványok stb. Bent pedig az ablakok cseréje végett volt egy ideig por (esténként a férjemmel, szobánként javítgattuk az ablaknál keletkezett hibákat), amit naponta tisztogattam, ha nem akartam, hogy mindenhova széthordjuk. De már lassan 2 hónapja elkészült és most már nagy a boldogság.
Tudom mit érzel, sok sikert és kitartást! Biztosan szép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!