Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Vályog ház, . Hogyan?

Vályog ház, . Hogyan?

Figyelt kérdés

Hogyan tennétek egy vályogházat minél környezet barátabbá?

Pincét Építenétek alája? Egyáltalán lehet?

És ha lenne rajta emelet és tetőtér? szóval 4 szintes lenne szerintetek?

2012. ápr. 16. 16:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
Üdv! Mi egy kb. 60 éves vályogházban élünk, és nincs vele semmi gond. Már. Volt penész, vizesedés, de szerencsére sikerült megoldani a problémát. Ha építettni akarsz, nagyon figyelj az alapra. A vályog nem szereti a vizet, ahogy már előttem is írják, továbbá nagyon fontos a megfelelő szellőzés, hogy a pára ne a falakon csapódjon le. Keress egy építészt, biztosan fog tudni tanácsot adni. Akár interneten is.
2012. ápr. 17. 21:34
 12/12 ValyogházasVillanysz válasza:
Nekem öreg 65éves vályogházam van. Semmiféle penész és egyéb ilyen jelenség nem jött ki sehol. Àllagàt tekintve az értékbecslő pàr éve azt hitte tégla! Én mondtam hogy vàlyog ne tévessze meg a belmagassàg meg az egyenes falak, bàr minden nyílàszàzòt cseréltem ajtòkat is. Most van tervbe a tetőtér beépítés semmi akadàlya ez gépi vàlyogtégla "nagyméretű" vasbeton-tégla àthidalòkkal 130 x 40cm vasbeton alapon +6 sor tégla 2 vízzàró réteggel az alapban és ez a lényeg.
2016. febr. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!