Mennyibe kerülhet egy cserépkályhát rakatni a szobába? Létezik még egyáltalán?
Igen, létezik. Az ár nagyjából helyes. Igénytől függ. A legolcsóbb a legegyszerűbb.
Én is raktam cserépkályhát tavaly. Szép lett. Jó drága vót:)
Attól függ, hogy mekkora a mérete, az pedig attól függ, hogy mekkora légteret akarsz vele befűteni. Sarokra téve akár 4 helységet is lehet (azonos szinten).
Legolcsóbban akkor jársz, ha bontott cserépkályhát veszel (és magad bontod le, építed fel) ez pl. 30ezer Pesten:
Köszi a linket,megnéztem.Akkor azért lehet így olcsóban is hozzájuni.A felépítésére én nem vállalkoznék,hívnék valakit.
Vannak méretbeli megkötések a cserépkályhánál?Teszem azt lehet egy 100 centi x 50 centi alapterület x 200 cm magasat is építeni?
az 50 cm kevésnek tűnik
kalkuláld azt, mekkora csempéből rakják, és a saroknál kötésben kell
tehát az 50 cm-nek két csempeszélességnek kéne lennie, az egyik sorban 2 csempe, ami a sarkon tűl folytatódik 90 fokban, a következő sorban fél csmpe, egy csempe, megint fél csembe.
Nem biztos, hogy ezt így meg tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!