Mennyibe kerülhet a sütőmet újra üvegezni?
Sajnos csak irányadást tudok mondani, de néhány hónapja ugyanez volt a helyzet és kb! 25x40cm körüli hőálló üveget huszonvalahány ezerért akartak levágni nekem.
Ezután még persze be is kell rak(at)ni a helyére.
Nézd meg, hogy van berakva. Az én sütőmben a belső üveg tört el, azt pl. két nagy csavar tartotta, otthon kicseréltük. Persze ha nincs üvegcsiszoló készleted, akkor célszerű üvegessel vágatni egy megfelelő méretű lapot és legömbölyíteni a sarkait, széleit, aztán akár magad is be tudod rakni.
A külső üveget nem tudom, hogy működik, nekem kívül full üveg a sütőajtóm, azt már biztosan üvegessel cseréltetném, de ez nem zárja ki azt, hogy esetleg ti meg tudjátok otthon oldani.
Ki volt a fuvaros?
Ha rokon, akkor sokat nem tehetsz, de ha vállalkozó, akkor rajta behajthatod az okozott kárt.
Van még rajta jótállás?
nem szállito volt, hanem "rokon". szóval nem tudom behajtani az árát! :S mindegy nem is az a lényeg...
csak nem lesz olyan drága.. mintha egy új sütőt kellene venni! de mindjárt megnézem milyen márkájú! köszi a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!