Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik Victorinox (svájci)...

Melyik Victorinox (svájci) bicskát válasszam?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok, miért?

1, [link]

2, [link]

2012. ápr. 5. 23:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
8 cm a megengedett legnagyobb pengehossz.Én ezek közül egyiket se venném meg.Ha már Victorinox akkor én Forestert vagy Trailmastert ezen 8 cm a pengehossz tehát még belefér a megengedettbe.Van jópár Victorinox-om és Wengerem is és nem igaz hogy gyengék és használhatatlanok maximum a kedves utolsó hozzászóló nem tudja használni.Kar vastagságú ágat is vágtam már át a fűrészével a penge pedig ahoz is elég hosszú hogy kenyeret lehessen vágni vele csak ügyesen kell csinálni,az egyik funkcióval(sakli) pedig már az autómat is kinyitottam mikor bent felejtettem a kulcsot pár éve.
2012. jún. 17. 16:56
 12/14 Krisztián,27 válasza:

[link]

Szerintem ettől több funkció nem kell egy zsebkésre és ez egy tényleg nagyon masszív profi zsebkés.

[link]

De itt egy új termék ami szerintem verhetetlen !!

2013. jún. 13. 21:04
 13/14 anonim válasza:
44%

Basszátok meg gyerekek!

én már évek óta svájci bicskát használok és mindig kisegített a bajból!!!

a svájciak nagyon faszák, nem a szar párszázasról beszélek hanem a minőségi 20-30 ezresekről. Tehát ha a kedves hozzá nem értő leszólogatós köcsög nem akar ilyet venni, megteheti! Vegyen csak szart az ilyen.

Nincs miről beszélni.

2015. szept. 2. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a Pioneer-t választanám. 8cm alatti a penge, tehát nincs gond, ha igazoltatásnál megtalálják nálad. Dugót kihúzni a konzervnyitóval is lehet. A svájci hadseregben 2008-ig az ezzel szinte megegyező Soilder modell volt rendszeresítve. Nem műanyag, hanem aluminium borítású. Ha ennél nagyobb kell, ott a jelenlegi 11cm-es katonai modell
2017. júl. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!