Hogy lehet gyurmát készíteni saját kezűleg, otthon? Milyen anyagok kellenek hozzá?
Én is a só-liszt gyurmát ajánlom, nagyon jól lehet vele dolgozni, ráadásul fillérekből megvan.
Ezt csináltam meg már nagyon sokszor:
Só-liszt gyurma 2.
2 csésze finomliszt
1 csésze só
1 csésze langyos víz
2 ek olaj
2 teáskanál tartármártás, hogy "kenőcsösebb" legyen (az állaga hasonlít a népszerű Play-doh gyurmához)
(tartármártást nem raktam bele, csak emiatt nem álltam volna neki kikeverni, viszont tettem bele majonézt egy kicsit, mert végül is a tartárban is van. Nem tudom, hogy anélkül milyen, de ártani nem ártott neki :))
JEsszusom, tartármártást nehogy rakjatok bele!! Valaki valószínűleg angol nyelvű honlapot nézett, és a creme tartar-t okosan lefordította. Pedig az por állagú, és az a dolga, hogy lazítsa az anyagot. Szódabikarbónához lehetne hasonlítani.
Tartármártás, jézusom, ennyi ostobaságot.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!