Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fúrógépet szeretnek vásárolni,...

Fúrógépet szeretnek vásárolni, ajánlanátok egy nem túl drága márkát?

Figyelt kérdés

Otthoni használatra kell tehát nem sokat fogom használni de viszont azt sem szeretnem hogy 1-2 év múlva mar használhatatlan legyen!

az elvarásaim: ütve fúrás,visszafele csavarozás, kb. 600-650 w,állítható forgás sebesség .

Ki néztem mar egy Einhell smj 650 ,mi a véleményetek errol?

villanyos.

2012. márc. 16. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Einhell=alsó kategória. Annál már csak a Black&Decker a hobbibb cuccos.Nekem a DeWalt márka vált be.Jobb mint a Hilti és csak fele annyiba kerül.
2012. márc. 16. 19:08
 2/21 anonim ***** válasza:

Első, a kérdező olcsó gépet szeretne, alkalmi használatra.

Amit te ajánlottál, az nagyon nem ilyen, 20.000-től indul.

Az az Einhell negyedébe kerül, és tökéletesen megfelel a célnak. Olcsó gép, de nem a legolcsóbb, mert van feleannyiért , is, vannak akik olyannal is elhobbiznak otthon.

A Black&Deckert meg alighanem összekevered valamivel.

2012. márc. 16. 19:42
 3/21 anonim ***** válasza:

Ezt az Einhellt nem ismerem. Én tavaly vettem hasonló célra egy Boscht. Tökéletesen bevált, nagyon szeretem azt a gépet. PSB 28 RE a típusa. Igaz ez csak 500W-os, de szerintem elég erős. Szabályozható a fordulatszáma és a forgásirány, tud ütvefútni és fúrni is. Tárolókoffer is jár hozzá. Most az Intersparban vasárnapig 11e-ért adják. Én is ennyiért vettem tavaly. Szerintem megérte az árát.

Itt van előttem az akciós újság. Van benne egy 550W-os Skil is 9e-ért. Az sem rossz választás szerintem.

Meg van valami számomra ismeretlen márkájú (valami Crosstools) 6e-ért, de erről fogalmam sincs, hogy milyen, Inkább az előző kettőt ajánlanám.

2012. márc. 16. 20:03
 4/21 titak ***** válasza:

Tesco-value?

Nagyon undok vagyok?

2012. márc. 16. 20:40
 5/21 anonim ***** válasza:

Talán 10 fúrógépem is volt mert régebben gipszkartonozással foglalkoztam. Harmadikként vettem egy zöld BOSCH t, ami még most is megvan a többi kihalt mellőle.

Ezek 3-4 ezer forintos fúrók csak pénzkidobások.

Az Einhell forgórészes lett 1 év után.

Állítólag a BOSCH forgórészgyártása egyedi.A rotor egyes részét melegítik a másikat meg lehűtik,azután összesajtolják .Ezért a nagyon masszív lesz.

Most fogok venni megint egy ilyen PSB 500at mert a régin a tokmány már teljesen elkopott,és a fordulatszám szabályzó is behalt.

2012. márc. 16. 21:15
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, meg jöhet!

De mint említettem a kérdésben nem túl drága gépet akarok venni és csak saját házi barkácsolásra, ez azt jelenti ,hogy lehet 2-3 havonta előveszem 1 órai munkára!

Szóval nem hiszem hogy egy 30000 forintos Bosch-t kellene vegyek!

2012. márc. 16. 21:51
 7/21 anonim ***** válasza:

5.

A kérdező nem gipszkartonozással foglalkozik... :))

Ne akarjon már mindenki ötszörösébe kerülő ipari gépet ajánlani, ha nincs rá szüksége.

2012. márc. 16. 22:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Egyet értek:)
2012. márc. 16. 22:11
 9/21 anonim ***** válasza:

A ZÖLD Bosch mióta ipari???

Az említett PSB 500-as 14eFt

[link]

...amúgy nekem is ilyen van

A KÉK Bosch az ipari, pl: [link]

2012. márc. 16. 22:57
 10/21 anonim ***** válasza:
10%

A kérdezőnek:

Az ütve fúrás és a csavarozás kb. kizárják egymást, csavarozni nem nagyon lehet nyomatékhatároló nélkül, és kell a lassú fordulat is, ezeket az ütvefúrók nem szokták tudni. Legalább is én nem tudok olyanról, ami mindet tudja.

2012. márc. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!