Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tükör vágása lehetséges? Ha...

Borcsi02 kérdése:

Tükör vágása lehetséges? Ha igen, akkor mivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok,tudna valaki tanácsot adni abban,hogy létezik-e valamilyen eszköz,amivel az üveglaphoz hasonlóan tükröt is lehet otthon kisebb darabokra vágni? Van egy elég nagy tükröm,ami sajnos költözködéskor megsérült,de eddig nem volt szívem kidobni.

Egyszer régen láttam egy építkezésen,ahogyan egy kis szerszámmal végigkarcolták az üveglapot,és utána könnyedén leütötték a fölösleget.

Mi lehet ez a szerszám? Működhet tükörnél?Ha igen,hol szerezhetem be?

Köszönöm a segítséget!

2012. márc. 12. 17:15
 1/10 anonim válasza:
100%
Üvegvágó. Van tán 500Ft.
2012. márc. 12. 17:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Remélem,beválik a tükörnél is!
2012. márc. 12. 17:28
 3/10 anonim válasza:

[link]

ír a technikáról és a védőfelszerelésről is :)

2012. márc. 12. 17:29
 4/10 fúróferkó ***** válasza:
52%

Mivel nem ismered az üvegvágás szerszámait ,ha szabad javasolni ,inkább vidd el üvegeshez!

Lehet,hogy 200 Ft lesz az ára, és el lesz vágva ott ahol kell.A tükör elég drága holmi,hogy "hátha sikerül" alapon nekiálljunk.

2012. márc. 12. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval,hacsak a tükör neked nem aprópénz,ha nem vagy sokszoros milliomos,akkor egyszerübb,és olcsóbb is,ha egyszer kivágatod szakemberrel.Annál mindenképp olcsóbb,hogy 20x(és akkor keveset írtam) elcseszd és kezdhesd előről - akkor már egy újabb tükörrel(ami persze szintén nincs,nem lesz ingyen - mert ugyan mi van manapság ingyért?!Hát semmi!)
2012. márc. 12. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat,azt pedig kifejezetten,hogy ennyire kiemeltétek az elővigyázatosságot,és hogy talán nem érdemes ezt annyira erőltetnem saját kezűleg!Lehet, hogy lenne rá egy kis esély,hogy megoldjam valahogy magam is,de akkor talán mégis rábízom egy hozzáértőre!:)

Még egyszer köszi!

2012. márc. 12. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű üvegvágó kell hozzá kb 600-800 Ft körül van szinte minden barkács és gazdaboltban lehet kapni.
2012. márc. 14. 22:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. márc. 14. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5-600 ft ért olyan üvegvágót kapsz ami semmit sem ér.

Az enyém japán TOYO és 17000 ft.

Na tükröt kagylosodás nélkül ilyennel kell vágni no meg lehúzóval.És hidd el nem egyszerűannak aki még nem csinálta.

Ha Bp. XVII. ker jó akkor keress.

Képkeretező vagyok,és sok tükröt vágok.

Ja INGYEN levágom! Szia.

2012. márc. 15. 07:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló,22.kerületi vagyok,de nagyon aranyos vagy!Szerintem ezek után már nem vágok bele itthon!:)
2012. márc. 17. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!