Mivel lehet egy tükröt a falra ragasztani? (fürdőszobában van). A burkoló csemperagasztóval csinálta, de levált. A tükör mérete 60x60 cm, és nincs körbecsempézve.
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 10:11
1/14 anonim válasza:
Van olyan ragasztószalag aminek mindkét oldala ragasztós.Az pont ilyenekhez van.
2/14 anonim válasza:
Én is a kétoldalú ragasztót ajánlanám. Nekünk azzal van feltéve a tükör a fürdőszobában, csempére. Már fel van ragasztva 5 éve :-)
Praktikerben (meg ilyen helyeken) lehet kapni.
Pl.: [link]
3/14 anonim válasza:
nálam is kétoldalú ragasztóval van feltéve a csempére
4/14 anonim válasza:
Az nálunk is jól bírja. Fontos, hogy por és zsírtalanítsátok a csempe felületét előtte.
5/14 anonim válasza:
Nálunk a Tescoban is van ilyen ragasztószalag.
6/14 A kérdező kommentje:
De a tükör nem a csempére van , vagyis volt ragasztva, hanem a sima beton falra.
2010. márc. 30. 11:25
7/14 anonim válasza:
Van speciális, szilikonos építési ragasztó, amit pisztollyal lehet kinyomni. Azzal gyakorlatilag bármit, bárhová oda tudsz ragasztani :=). Bármelyik barkácsáruházban segítenek neked választani. Az viszont nagyon fontos, hogy abszolút pormentes legyen mindkét ragasztandó felület!!!
8/14 anonim válasza:
Hát én semmiképpen nem ragasztgatnám, főleg nem fürdőszobában.Lehet kapni ilyen kis fém tartókat, amivel prímán föl lehet csavarozni a falra, sztem ez így sokkal biztosabb, mint ilyen-olyan ragasztások.
9/14 ceri válasza:
Szerintem is csavarozd, azt később bármikor leveheted, ha csempézés, vagy bármilyen utólagos munka lesz. Pár forintért lehet venni ilyen felfogatót, és nem csak fémből hanem műanyagból is van.
10/14 anonim válasza:
Én a szilikonos, kinyomos ragasztóval tettem fe kb 0.90X1.5m tükröt a falra. Tökéletesen fentmaradt. Már vagy 2éve fent van és nagyon jól tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!