Hol vehetnék ilyen bökőárat, Győr, Komárom, esetleg Tatabánya környékén? (kép lent)
Figyelt kérdés
Egyébként bőr átszúrásához kell. Ja és Győrben a Kisfaludy utcában a cipész kellékesnél már néztem, neki nincs :(
Előre is köszi!
2012. márc. 11. 14:22
2/9 A kérdező kommentje:
Ott lehet ilyet kapni???
2012. márc. 11. 14:35
3/9 anonim válasza:
Menj el egy esztegályoshoz, csinál neked.
4/9 anonim válasza:
Valamilyen árat csak árulniuk kell.
5/9 anonim válasza:
hobbyboltban is meg lehet kérdezni. Kérdezz meg egy cipészt, ő hol szokta venni. De sztem van minden szerszámot áruló boltban, csak esetleg műanyag nyéllel. Azt hitted, csavarhúzó.
6/9 anonim válasza:
vagy csinálhatsz is, árulnak ehhez hasonló fogantyúkat szekrényhez, abban van alapból egy fém betét, amiben menet van. veszel egy megfelelő méretű csavart, belecsavarod, levágod a fejét, és kihegyezed.
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves #6 evvel most elgondolkoztattál. Az nem valószínű, hogy még most itthon csavarból ki tudnám faragni. De hol lehe ilyen menetes végű fémet kapni? Ez a szekrényfogantyú v. mi határozottan nem rossz ötlet :D
2012. márc. 14. 03:27
8/9 anonim válasza:
annak nem a vége menetes hanem a benne lévő furat, és abba kella csavar, de azt hiszem azzal együtt árulják.
Bármilyen ilyen dolgokkal foglalkozó kiskereskedésben, és obi praktiker.
A hegyezéshez meg akár egy sarokcsiszoló (flex) is elég, ha az van a környékeden.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem :)
Köszönöm az ötletet!
2012. márc. 15. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!