Szigetelésnél ha már van redöny az ablakokon, hogy lehet megoldani az ablakok körüli szigetelést?
Figyelt kérdés
Le kell venni ehhez a redönyt és csere??Mert ugye kissebb lesz a mérete a keretnek, vagy lehet átszabni esetleg a redönyöket vhogy??Műanyag.2012. márc. 8. 09:27
1/5 anonim válasza:
a redőny nem az ablakon van, hanem az ablaknyílásban.Az pedig ugyanakkor amarad
2/5 A kérdező kommentje:
Az ablak keretre van rárögzítve.
Ha alá is akarok szigetelni ahol a purhabbal rögzítve lett az ablak akkor le kell vennem a redönyt és ha teszek rá 3cm hungarocellt akkor annyival keskenyebb a keretem amire vissza kéne tenni a redönyt. Így a "doboz" amiben benne a redöny tekercs az is kisebb szélességű kéne legyen.......
2012. márc. 8. 11:26
3/5 anonim válasza:
hungarocellel akarod szigetelni az ablakot? nem értem. cseréltesd ki. Nem a tokkal van gond a régi ablakoknál sem,hanem az üveggel
4/5 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz le kell venni és utólag fel kell tenni persze át kell alakítatni kissebbre. Szerintem más megoldás nincs.
5/5 anonim válasza:
Leveszed aztán leszigeteled a kventet aztán kicsit át kell alakítani mert kisebb lesz az ablak szélessége annyival amekkora hungarocellt raktok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!