Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Láncfűrész! Láncnélkül beindit...

Láncfűrész! Láncnélkül beinditott motornál pörög a csillagkerék, ez normális? (van még sok kérdés)

Figyelt kérdés

1. Továbbá vágásnál elakad a fába , egszerűen lefogja, nagyobb átmérőknél persze... kuplung bajos?

2. Ha a láncféket a balkezemnél lenyomom normális hogy a gép lefullad?

3. Szivatóval való inditásnál (Hidegen) Szivatóval is kell mennie a gépnek? Mert csak elindul de leáll, nem megy szivatóval, utána a szivatót ha kikapcsolom és ugyinditom indul jár rendesen.

2012. márc. 2. 18:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mikor annak idelyén vittem a régi vezetőmet hogy vegyek rá láncot, akkor ők köszörűvel szedték le a vállát, énis igy szoktam tenni. A jelenlegi lap meg lánc kuka, egyenlő a nullával, hozzánemértő embertől van, de én meg nem vettem észre hogy ennyire gáz. Ez az én hibám. Köszi egyébként a tippet.
2012. márc. 4. 07:35
 22/23 andante ***** válasza:

Édes Istenem!!!!!!

Ezek olyan kérdések, amiket egy láncfűrészelést végzőt látott ember sem tesz már fel!!!!

Igen, a lánckerék foroghat (ha le van véve a lánc), mivel a kuplung alatt lévő alátét súrlódik a lánc olajzó meghajtóval! Ha a lánc rajta van, nem!

A láncféket ha lenyomod, FÉKEZED A LÁNCOT, benne a nevében is! (hülyeséget kérdezel?!?!)

Az autódat ha indítod, a szívató csak addig kell, míg beindul, aztán visszatolod, nem?

2012. nov. 11. 20:56
 23/23 andante ***** válasza:

Jaaaaa!!!

Elakad a fában!!!

Gondolom, fél vagy negyed gázzal vágod a fát!!!!

Úgy is kell!!!!!! :)

Hamarosan eldobod a fűrészedet, mert főtengelyes lesz! :)

Nem lényeg, hogy a fa nagyobb átmérő mint a vezetőlemezed, de a gázt teljesen húzd, még a karomnyi fánál is! 2 ütemű motor, nem szereti a fél és negyed gázt a munka közben!

Teljes gázon és akkor jó a beállítás, ha FULL üzemen "dadogva" jár!!!!!

2012. nov. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!