Milyen egy jó kád? Mire kell figyelni a vásárláskor?
Gondolom nem "oroszlánlábast"akarsz 300000ért.
Minél vastagabb annál erősebb.Az alján legyenek merevitőcsikok beágyazva az üvegszövetbe,mert ha valahol megreccsen akkor ott fog megtörténni.A felülete több rétegü legyen hogy állja a karcolódást.Egyébként tavaly csináltam én is meg a fürdőt, a régi kád kilett dobva mert senki nem használta.Ez egy drága olasz kád volt csak óriási méretű.Ha elfeküdtem bent akkor a fejem a víz alá kerűlt, viszont a mellemen meg nem volt víz(férfi vok),de a túlfolyón már fojt ki.Ezzel azt akarom mondani hogy a méretekkel azért vigyázz.Én a Baumaxban vettem 30000 környékén,de ezt is alig használjuk(pedig jó).Inkább zuhanyzunk abból van kettő is.
Én 3 éve újítottam a házat..a fürdőt is.
Szerettem volna akrilt,de a 80~100ezresre nem volt pénzem,a 20~30as + nem kell.
Így Cseh lemezkádat választottam,a 160-as fért be.
Ekkor lett csinálva a központi fűtés is,az osztónál csináltam egy plusz lecsatlakozást,így az ötrétegű uni csőből 5menet van a kád alá,és elé tekerve. Így nem hiheg a lemezkád,valamint a kád előtt,amikor kilépünk.
Ezenkívül 2 tubus PUR-habba van "beleültetve" a kád(csak kis hely van kihagyva a szifon esetleges szerelhetősége miatt)így megoldva a stabilitás,és a hőszigetelés is.
Bizony én szeretek néha egy órát is heverni a vízben,és így nem hül el a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!