Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Antik hatású kerti padot...

Antik hatású kerti padot szeretnék készíteni. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Van itthon egy elég viseletes natúr színű kert padunk amit szeretnék lefesteni, de soha nem csináltam még hasonlót:) Nem akarom, hogy "kókány" legyen ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Milyen festékeket ajánlotok? Mi a munka menete? Matt fehérre szeretném festeni. Gondolkodtam a fehér/arany párosításban, de nem tudom azt szokták-e?

Itt egy kép, nagyjából ilyenre gondoltam. Várom nagyon az ötleteket, akik esetleg már csináltak hasonlót:)

[link]

2012. febr. 27. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyszőrű ecsettel lefested olyan színűre, amilyenre szeretnéd.Finom csiszolópapírral átdörzsölöd,ahol szeretnéd, hogy kicsit kopottabnak tűnjön, ott meg erősebben csiszolod le.Én is csináltam már itthon, nagyon jó lett, nem lehet elrontani.Ja, és csak csiszolgatás után lakkozd le(ha akarod).
2012. febr. 27. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
ja, és dohányzó asztal festettem olyan festékkel, amivel a beltéri ajtókat csináltuk.
2012. febr. 27. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod hogy antik és szép legyen akkor ezzel el leszel egy darabig :)

Politúrozd addig amíg tükrös nem lessz :)

egy kis segítség :

[link]

Nem fogod megbánni a políturozod.Üdv!

2012. márc. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!