Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Einhell benzines láncfűrészt...

Einhell benzines láncfűrészt vennék, vannak tapasztalatok? Belevágjak a vételbe?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Ha csak otthoni faösszevágáshoz kell, akkor sokkal jobb választás az elektromos.

Könnyebb, nem bömböli fel az alvó szomszédokat, nem szívod be a benzingőzt, nem tud elállítódni, nem igényel szakértelmet és karbantartást a motor. Ha leállítod, a beindításhoz nem kell rángatni, csak megnyomod a gombot.

Viszont ha a telken is ki akarsz vágni néha egy-egy fát, akkor benzines.

2012. febr. 20. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy a legkisebb "husi" 50ezer ft.

Nekem H137-m van kb 7~8 éve,akkor 38e volt---eddig problémamentesem.

2012. febr. 20. 21:58
 13/21 gomzoli ***** válasza:
36%
Nekem a kicsi ms170 stihl van, 3 eve vettem ujan 50 ezerert, most sem hiszem, hogy sokkal dragabb lenne. Kicsi gep, de siman hasznalom döntesre is, vagtam mar vele vastagabb fat is, amit at se ert a lapja. Darabolni meg pont jo! Könnyü es erös. Ezt csak azert mondom, mert szerintem neked sem kene nagyobb!
2012. febr. 21. 00:43
 14/21 gomzoli ***** válasza:
56%

Amugy meg, a fene tudja, szerencsed is lehet, es kifoghatsz az Einhellböl is tartos, jo darabot, fele annyi penzböl, mint egy markasat. Garancia arra is van, ha jol tankolod, es nem gyötröd orak hosszat folyamatos üzemben, akkor birhatja is akar. Ha veszel egyet 25-ert (nem tudom, tenyleg ennyi-e) es birja 5-6 evet, akkor jo, megerte.

Fükaszat en is ilyen elgondolasbol csak az olcso al-ko markajut vettem, egy stihl, hasonlo meretü 3-szor annyiba került volna (40, ill. 120 ezer!). Ha ötevente ujat is kell vennem, akkor is kiszolgalja azt a 15 evet, amit jo esetben egy stihltöl elvarhattam volna.

2012. febr. 21. 00:52
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Kb 5-6 éve vettem tizenezer Ft-ért Einhell elektromos láncfűrészt.

A ház körül mindent ezzel aprítok, mivel fával fűtünk évek óta.

Mindössze időnként elviszem megköszörültetni a láncot.

Semmi baja nem volt még soha!!!

Aki nem iparszerűen használja, annak felesleges pénzkidobás egy drága gép.

Erre is pont két év garancia van!!

2012. febr. 21. 01:42
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ma volt egy alkalmi vétel:Husqvarna 1800w ,16000ft,ért.

Már vágtam is vele ,úgy látom egész jó gép,igaz nem mai gyerek,de majd át nézem,szénkefe ,csapágyak...stb.

Remélem befog válni,arra amire nekem kell.

2012. febr. 21. 17:39
 17/21 SzékelyAndrás válasza:
A stihlt javaslom inkább! Megbízhatóbb!
2012. febr. 23. 19:08
 18/21 anonim ***** válasza:

A Stihl? A Husqvarnánál? Nevetséges.

10-12 évvel ezelőtt még jó volt, aztán rákattantak az olcsóságra és a könnyűségre, így mára már csak a nevet fizettetik meg, de minőségileg a felső kategória legaljára csúsztak. A Husi vagy főleg a Dolmar már sokkal minőségibb gépeket csinál. Ezt bármelyik profi favágó vagy szervizes megmondja.

2012. febr. 24. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
hogy jobb a dolmar a stihl-nél?:)) Bakker legalább ne írjál hülyeségeket ide. Mert olvassák ezt olyanok is akik nem nagyon értenek hozzá,és még véletlenül elhiszik.
2012. júl. 29. 21:32
 20/21 nagy istván198908 válasza:
oleomac vagy stihl max még macculoc
2016. máj. 20. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!