Vennék újra egy kocsit, ez jó állapotú? És milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban (Peugeot 406)?
A 2. képen a motorháztető illeszkedése elég nekem elég gyanús.. bár ez lehet attól is hogy nem csukták le rendesen de valószínűbb hogy törve volt (persze ez csak saját vélemény).
Az autóról pedig átlagban annyit hogy egyik ismerősömnek is ilyen van, igaz neki 2.0 HDI. Mikor megvette teljesen elégedett volt vele, de mostanában elég sok KISEBB gond volt vele. Nem komolyak, de azért idegesítő tud lenni. Sokan mondják hogy francia autót ne... ez hülyeség. Több szempont miatt mondják ezt. Egyrészt az elektronika szokott gyakran meghibásodni, másrészt pedig egy egyszerű probléma kijavításához is nagy munka szükséges, mert elég nehezen lehet hozzáférni dolgokhoz, ami más autóknál egyszerűen megoldható, kicserélhető.
Egyébként nekem is egy Peugeot-om van igaz 206-os. Az eddigi kicsivel több mint fél év alatt egyedül egy kipufogócsere volt rajta semmi több. (kopkopkop) A rossz elektronikáról nemtudok mondani semmit, mert egy teljesen alap felszereltségű autó ilyen szempontból. Még az első ablakemelő sem elektromos. De én is épp emiatt nem vettem olyat ami tele van mindenféle kütyüvel. Csak plusz hibalehetőség.. persze kényelem és komfort szempontjából jó, de benne van a pakliban hogy ezek elromolhatnak és ez általában nem kevés plusz költséggel jár.
Egyébként itt találsz értékeléseket, amiket tulajdonosok írtak:
Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikeredett.
Remélem azért tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!