Peugeot 307 tapasztalatok?
Akinek ilyen van mi a véleményre róla? Most szeretnék kocsit cserélni és arra gondoltam hogy ilyet veszek mer nagyon tetszik, arra lennék kíváncsi hogy mennyire szerviz igényes
mert sokan mondják a francia autókra hogy nem jók de szerintem hülyeség mert egyik barátomnak Peugeot 406-osa van 280 ezer km- van benne 2.0 dízel motor és eddig semmi baja sem volt.
nos..
Peugeotos pályafutásunk valamikor 2003 környékén kezdődött. Új munkahelyen a Peugeot volt a "divat", olyan pozícióra vettek fel, hogy rögtön egy pici 307-essel kezdhettem. Ez 2.0HDi volt.
Ez egy kaki volt. A motorja bivalyerős, de az elektronika gyalázat.. Lámpa 4 darab egyszerre sosem világított, melegben fedélzeti komputer betűi (szó szerint) összefolytak, csomagtartóajtó menet közben kinyílt, ülésfűtés kigyulladt (ülés+nadrág 2 centis körben kiégett, időben kikapcsoltam)..
250ezer kilómétert gond nélkül bírt a motorja..
Ott új cégautó, 307break..
Ez már a modellfrissítés utáni verzió (külsőre az új lökhárító, és lent a kis kör alakú ködlámpa a szembetűnő..)
Ebben az autóban 1.6HDi volt, 110paci..
Motorja nagyon rendben volt, 4,5-6 litert evett..
Elektronikai hibája ennek már semmi nem volt, szóval mindenképp ezt az ujjabb verziót válaszd!
Legnagyobb hibája ennek az autónak: klíma nem fújt, öntöttvas hűtőcucc elkopott, mondván "a ráragadt rovarok sava szétmarta".. :D
Aztán sajnos 280ezernél csere :(
Nagyon szerette az egész család!
A héten jött haza az új, gyönyörű 308kombink, ezek után magasak az elvárásaink :D
Amúgy az SW, és a BREAK között annyi a különbség, hogy az SW napfénytetős, a hátsó ülések külön tologathatók (mind a három), illetve +2 ülést is rendelhetsz bele..
Szóval csak ajánlani tudom, 1.6os motor pont jó bele, semmi szükség erősebbre..De mindenképp a modellfrissítés utáni (talán 2005től) autók közül válassz!
Bocsi, ha valami érthetetlen, kicsit késő van.. :D
(amúgy ajánlom, hogy egy ex cégautót vegyél, fix kilóméterrel, becsületesen szervizelve, a kilóméter kevésbé fontos, mint ha össze van gányolva az egész autó..)
Amúgy a márkaszervíz elég "gyenge", és mellé pofátlanul drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!