Ahww kérdése:
Az egyik barátnőm leszakította az ágyam. Ez gond? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyik délután átjött hozzánk 2 barátnőm és az egyik (kicsit testesebb) ráült az ágyam egyik felére és leszakadt. Próbáltam visszatenni de nem sikerült.Nem merem elmondani anyáéknak mert akkor megtiltják hogy dagadtakkal barátkozzak, mert hogy majd engem is összetörnek.:/ De magamtól nem tudom megcsinálni az ágyam, azt meg nem mondhatom, hogy én voltam mert akkor megvernek. A szüleim elég erőszakosak...apám akkor visszakerülne a börtönbe. Anyám meg újra elvonóra apám miatt. Most mit csináljak?2012. febr. 4. 16:19
11/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem fake ilyenek a szüleim nem tehetek róla...köszönöm a tanácsokat megpróbáltam megcsinálni (ragasztóval) hát úgy ahogy sikerült de legalább nem olyan feltűnő, most már csak megvárom a nagybátyám és ő majd segít nekem.:) de még egyszer köszönöm a tanácsokat.:)
2012. febr. 5. 18:32
12/12 anonim válasza:
Intézd ugy,ahogy irtad,hogy apád visszamenjen a börtönbe,anyád meg az elvonóra,mert ennek igy sose lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!