Boríték táskát szeretnék magamnak készíteni, mivel tehetném merevebbé?
szívesen :)
még arra gondoltam,hogy a táska "törzsét" azt megcsinálhatod írótáblából( papír-írószeres az is,tudod,amit mondjuk a papír vagy füzet alá teszel,hogy tudjál írni..azok is ilyen méretűek többnyire)és ezáltal "merevebb" lesz az a rész,a táska többi részét meg az előbb tanácsolt irattartó lapokból kivágod ( mivel a tábla ahhoz már túl vastag hogy méretre lehessen úgymond szabdalni ),és kitömöd az anyagot..nem tudom..próbálgatni kell,hogy lesz a legjobb :)
na bocsi,megint én vagyok..
én azt is kipróbálnám,hogy mikor már az anyag közé helyezted a lapokat,de még nem varrtad össze,én tennék a lapok és az anyag közé ( mindkét oldalára) egy csík vattát.Azért írom,hogy csík,mert van olya vatta is,amit ha kibontasz,akkor ugy jön ki,mint a wc-papír....bocs,nem tudok jobb hasonlatot..szóval a lényeg,hogy iylen lapos síkban...na ebből a fajtából én tennék a lapok és az anyag közé,mivel ha csak szimplán a tábla/ írólapok stb-- van,meg az anyag, akkor az lehet,hogy kicsit túl "fapados lesz" :D erre sem tudok jobb szót, ezzel a módszerrel meg ezt is lehet tompítani,és sokkal élethűbb lenne szerintem...na de..ezt is próbálgatni kell..még nem csináltam ilyet,de én így csinálnám :D remélem sikerül valamit összehozni.nekem vannak ilyen táskáim ( gyárilag ilyenek:) ) és megnéztem az előbb, de ötletem sincs,hogy csinálják olyan "táskásra" .szóval az nem segített sokat .
a karton nem jó.... baromi könnyen megtörik...a műanyag meg nem.....
a "szoktak " meg erős túlzás..mutass már olyan táskát,amibe karton van,mert dobok egy hátast,az fix...
pff...
Gondoltam kartonra is, de tényleg könnyeben törik, meg ha elered az eső, az anyagon gyorsan átmegy a víz a kartonnak meg annyi. De ez az irattartós nagyon jó ötlet, szerintem azzal csinálom :)
Köszönöm az ötleteket és hozzászólásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!