Hogyan tudnék egy csocsóasztalt készíteni házilag?
Én nem csináltam ,de elmennék a helyedben egy kocsmába,egyről teljes tervrajzot készítenék(pontos méretekkel),és az után mennék.
Alaplapjának vennék osb lapot egyben amit később majd burkolok megfelelő borítással.Veszel 2-3cm vastagságú deszkákat amit meg az oldalra tudsz csavarozni,fúrni,ragasztani és fúrni egyben.a rudak helyét szépen kijelölöd és kifúrod vastelepen veszel veszel hozzá vagy rozsdamentes rudat(1000ft/m) vagy sima vasból amit lefestesz alapozóval.A bábukat az a te kreativitásodra bízom :) De jól mutatna az is ha kis g i joe figurákat szúrnál fel.
Természetesen mindent tökéletesen meg kell csinálni mert az egészet csak egyszerre tudod majd összerakni .
Szal amit tegyél:Készíts tervet,menj el anyagot vásárold be ,gondold át a munkaütemet a vágástól fúrástó,az összesezerelésig. aztán szakíts rá kellő időt :)
Ja igen egyvalamit elfelejtettem.olyan vasrudat vegyél amihez van olyan cső amibe beletudod dugni,mert forgatás közben ha csak a fán dugod keresztül egy kis idő útáln elmegy a középpont és retekül is fog kinézni ezért kell a fába a hozzá passzosan illő csövet beletenni és egy picit olajozni.
Javaslom próbálj meg olyan faanyagot beszerezni ami előre le van vasalva és akkor meg is van a labdafelület meg a többi is.
Sok sikert hozzá!
[link] ezt mondjuk 6000ft-ért árulják(lehet neked is lenne vagy 6 ezer az anyagköltséged.)
Amit az első írt, azt szerintem ne olvasd el:)
Első: mi a szakmád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!