Csocsóasztal házilag?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy csinálnék otthonra egy csocsóasztalt, csak nem tudom milyen fából kéne, meg stb.. esetleg valaki valami tervet tud nekem mutatni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
:)
2011. dec. 22. 21:45
1/3 anonim válasza:
Sima könnyű asztalt összebarkácsolsz, rá teszel egy 5 cm magas fakeretet, kifúrod a lyukakat és bele a rudakat a játékosokkal együtt. Én annó kukából halásztam ki egy feldarabolt csocsó asztalt így csináltam sajátot, annyi volt hogy lefestettem és kaptak a játékosok egy új festést, valamint vettem hozzá anyagot amiből a kaput megtudtam csinálni, és rátettem egy plexi lapot hogy a labda ne repüljön ki. Nagyon szerettem azt, de költözésnél oda adtam a szomszéd fiának mert nagyon vágyott egy csocsó asztalra nálam meg csak a helyet foglalta volna az új helyen, és persze időm sem lett volna rá.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! :)
2011. dec. 23. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!