Nagyflex segéd markolatát hogy nevezik pontosan? Nem az amivel nyomom a gombot hanem az a része amin van a menet és átlehet tenni jobb oldalra vagy balra.
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy eltörött és nem tudok rákeresni a neten mert nem tudom a megnevezését, valami online bolt link érdekel ahol van ilyen vagy esetleg link. (csak magyar bolt érdekel)2012. jan. 25. 16:33
1/3 anonim válasza:
Tőlem vásárolhatsz egyet ha akarsz.
Nekem van egy ami pluszba van ,csomagolással együtt,sosem volt még kibontva,ez a fogó black and dacker-nek a kiegészítője de szerintem ugyan úgy jó boschhoz vagy makitához is mert ugyanakkora a menet a gépeken.
2/3 anonim válasza:
Uh bocsi ez nem jó amit Én kínálok mert nekem kisgépem van.
de hogy a kérdésedre válaszoljak a google.com-ba beírod hogy flex markolat és elég sok találat van rá!
Üdv!
3/3 fúróferkó válasza:
Szerintem ne adj pénzt ilyenért!
Ócskapiacon lehet látni ilyen cuccot,vagy vegyél a csavarboltban egy 100 mm hosszú M10 csavart,a fogantyút somfából kivágod,kézzel kifaragod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!