Ed Johnson2000w láncfűrészről vannak tapasztalatok? Érdemes megvenni?
/A szomszédban makita van 1800 w és negyven köbméter tüzifán túl van/
azt ugye tudod hogy 40 de még 100köbméter sem olyan sok egy láncfűrésznél.
egyébként makita az tényleg jó márka 30 ropiba kerül egy 1800W-os.
de én inkább a benzinesre szavazok,a benzines hozzá értő kezében még 10év múlva is szépen dolgozik.
csak elektromosra pályázok,mivel műhelyben is kellene használni.
Köszi a válaszokat mmég szét nézek,alényeg ,hogy ne negyon menjen 20 ezer felé.
már bocsi ,kedves utolsó bejegyző,akkor mért van rengeteg féle fűrész ha csak a STIHL a jó.Ezt nem értem ,barkács célra megfelelőt biztos talál valaki a sok gyártó közül.
Én is ilyet keresek,olcsó de megbízható géplegyen .A Stihl,tudom nagyonjó márka de minimál bérből nem nagyon telik,30-40-50,ezer forintos gépre.Gondolom ezért csinálnak sok olcsó fűrészt ,hogy ne csak a "gazdagok"vágjanak fát.
lehet nemjól látom e témát ,de most ez a véleményem.
jól gondolod kérdező,nem csak a stihl használható.
én ugyan stihl rajongó vagyok meg van nem is stihlem de nagyon jó a husvarna is meg most egy makita DCS7900-al dolgozok hétköznapjaimban és az is nagyon profi gép.
ha olcsó benzinest kellene ajánlanom akkor oleo mac-et ajánlanám,nem a 350-net hanem a GS 410 C-t.
54 ropi de jóval jobb mint akármelyik elektromos.
sajnos elektromosban nem tudok segíteni,sem ajánlani.
nem mondom, hogy drága stihl-t kell venni abból is elektromos és nagyon jó.
Esetleg még HUSQUARNA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!