A rezgőcsiszoló nagyon hangos? Jó lenne nekem erre?
elég hangosak igen de ami zavaró az az hogy elég gagyik.
én asztalos vagyok de utálom a rezgőt,ahol a szakmát tanultam ott nem is használtuk.
szalagcsiszolót és excenteres csiszolót használtunk mindig.
egy szalagcsiszoló lenne neked a legjobb de nem ezek a kis 76mm szélesek hanem a nagyobbak,viszont azok drágábbak is.
Igen a jó kis 3 ezerfornitos csiszolók...Ezek tényleg gagyik,én egymás után vettem 3mat és egyik kibírta 20 percig a másik kettő 5 perc után meghalt.6-7 ezerforintért kapsz szalagcsiszolót a tescóban(nem ajánlanám azt se) de ha nem gyilkolod azzal talán megtudod csinálni az egész házban.Sajnálatos mód ha kézzel csiszolnád még azt is hallják a szomszédok azt elhiheted nekem mert hétfőn pont csiszoltam és szóltak is .A legjobb az ha előre megkérdezed őket hogy mikor nem zavarná őket a legkevésbé a zajongás és akkora tervezni a munkaidőt.
Jó munkát hozzá!
Üdv!
Szerintem ne vegyél csiszolót. Nekem is itt ajánlották, hogy nem kell, és tényleg. A falcsiszolás ijesztőnek tűnik, de nagyon haladós munka. Utólag látom, hogy ha vettünk volna csiszolót, csak magunkkal szúrtunk volna ki, nem lett volna gyorsabb a munka, de cserébe szétrázta volna a kezünket.
Egy előnye lehet, ha olyat veszel, ami rendesen elszívja a port, akkor nem lesz poros a lakás. De ezért nem éri meg szerintem.
Falcsiszoláshoz nem jellemző, hogy rezgőcsiszolót használnának. Lehet kapni olyan eszközt amibe belefogod a csiszoló papírt/hálót és nagyon gyorsan tudsz haladni. Mindenképpen ezt ajánlom. Esetleg érdemes elgondolkodni azon, hogy átgletteled a falat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!