Keresztszemes himzeshez ért valaki?
Nagyítsd fel a képet,akkor le is tudod olvasni. Nem kockás papírra nyomtatták,hanem un. milliméterpapírra.
Ezen is egy öltés egy kocka.
Elég nagynak tűnik a link alapján a majdani kép.
A méretét úgy tudod a legkönnyebben kiszámolni,ha megszámolod hosszában hány öltés van,kereszteben pedig a legszélesebb részen számolod meg.
Így már viszonyítani tudod az anyagodon a leendő nagyságot.
Az interneten talált képekkel általában az a baj, hogy nagyon rossz a felbontásuk, de a jó hír az, hogy megtaláltam neked jobb minőségben és így már le tudod számolni rendesen:
Ha keresztszemes motívumok érdekelnek, akkor ajánlom a következő fórumot:
karácsonyi motívumokat a fórumon belül itt találsz:
Sajnos oroszul van és ezért nehéz eligazodni rajta, de szerintem megéri egy kicsit kínlódni vele, mert én már több száz gyönyörű mintát töltöttem le innen jó minőségben.
Ha további segítségre lenne szükséget, akkor írj nyugodtan privát e-mailt.
A szamolassal kapcsolatban irnam.Ha 14-es aida/kongre anyagod van (14-esben 1 cm/5.4 lyuk van) akkor ugy tudod megnezni h mekkora lesz h 10 oltes=2 cm, a 10 oltes meg mindig be van jelolve a mintan.Igy ha mondjuk 5(1kocka tehat 2 cm)=10 cm.
En mindig igy szamolom ki az elejen h mekkora lesz kivarrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!