Hol lehet letölteni magyar nyelvű keresztszemes programot?
Ha jól értem, olyan progi kellene, ami valamilyen képről keresztszemes mintát készít, aimit utána hímzésmintának használhatsz, ugye?
Van néhány ilyen, én az XStich-et használtam, csak sajnos nagyon drágák. Amire érdemes figyelni, hogy választható legyen a felhasznált színek száma, hogy cserélhetők legyenek a színek, és nem árt, ha többféle fonal gyártmányt is ismer, és méterben, vagy motringban ki tudja számolni a végleges mennyiségeket. Ilyen szempontból az XStich nekem bejött. Segíthet egyébként, ha a képet előre valamilyen képkezelő programmal is "előkezeled".
Sok sikert!
Előző vagyok:
ezer bocsánat, az XStich angol nyelvű.
A demó verziója igen. Azt hiszem, 30 napig megy, és nem tudod kinyomtatni az elkészült mintát, csak ha megvetted.
ha van hozzá türelmed, akkor leszámolhatod a monitoron. (egyéb ötleteim is lennének, de ez bántja legkevésbé a szerzői jogokat, gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!