Az eresz alatti deszkázat elöregedett, olajfesték lekopott róla. Lecsiszoljam és újrafessem az öreg deszkázatot, vagy leburkoljam valamivel?
Figyelt kérdés
Ha burkolás, akkor mivel ajánljátok: lambéria, lindab, gipszkarton, hajópadló? Ha megcsiszolnám a kopott porló felületet, utána festhetném lazúrral?2009. máj. 9. 23:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne inkább lecsiszolni és újrafesteni zománccal. Nem hiszem, hogy lehetne lazúrozni, mert úgy érzem, hogy túl régi ahhoz. vagyis ha sikerülne is nyers fáig lecsiszolni, akkor sem nézne már ki szépen, hanem feketéllene( mint nekünk is a kerítés 4évnyi újralazúrozás után) Ha kicsivel nagyobb az esztétikai igénye és meg is engedheti magának, akkor érdemes lenne kicserélni a stablon deszkákat és szépen lelazúrozni vastaglazurral, persze a 3*.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos én is erre a végkövetkeztetésre jutottam.Azt hiszem, hogy a csatorna mögötti részt átkenem lesz amilyen lesz, az oromzaton pedig leburkolom és azt szépen lazúrral kenem.
2009. máj. 20. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!