Milyen szerszámot vegyek? Túl sok féle van: Fortum, Extol (kraft+premium), King Tony, Genius tools, Beta, BGS, Jonnesway, Metabo, Würth, Yato, Güde, Einhell, FERM, Licota, Ellient. Melyik milyen minőség? Mit érdemes venni? Esetleg ki mit használ?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy minőségi (javaslási) ranglistát összeállítani, talán másnak is hasznos lehet egy gyors internetes keresés folyamán. :)2011. nov. 7. 12:22
11/14 anonim válasza:
Hát a Bosch hagy kivánni valót maga után... Én komolyabb igénybevételre mai napig a szovjet fúrómat használom. Nem látom értelmét lecserélni, ahogy a szovjet állványos fúrót se. Zabálja az áramot, de lassan 40 éve hűen teljesítenek.
Most elgondolkodtam, hogyha annak a vas anyagnak az ára itt lenne a zsebembe amit kifúrtam velük, akkor bizony jócskán milliomos lennék.
12/14 ricsi1975 válasza:
Einhellel, king tonyval többször megjártam.
13/14 ricsi1975 válasza:
Aminek jó a szervize ès van alkatrèsz ès tartozèk. Tehàt extol.
14/14 anonim válasza:
Amiket írtál, azok közül:
King Tony, Genius tools, Beta, Jonnesway, Metabo, Würth
A többi feledhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!