Leszakadt fejű csavart hogy lehet kiszedni egy bútorból?
Ezt nem tudom érthetően elmagyarázni, csak van egy ilyen csavar, ami egy bútorba van belecsavarva,m és leszakadt a terheléstől a csavarnak a feje, az a rész, amit lehet csavarni csavarhúzóval. És kiáll a bútorból egy kb fél centis rész. De, ennek nincs ott ilyen recéje, szóval fogóval szinte meg sem tudom fogni, mert sima, és lecsúszik a fogóról.
Kiakarom csavarni a csavart, de nem akarom kitépni, mert akkor a menettel együtt kiszakítom.
Szóval kitudom valahogy szedni a csavart, úgy, hogy kiszakadt a csavar feje, a csavar kiáll kb fél centit, és fogóval szinte lehetetlen megfogni, és csavarni, hogy kiszedjem, mert lapos, és nincs menete, de nem akarom kitépni.
Mekkroa király ez a melegités valamint aki a tanácsot adta! :)
köszi nagyon jól bevált!!! soha eszembe nem jutott volna. csak tanácsolni tudom mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!