Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Leszakadt a teraszajtón a...

Leszakadt a teraszajtón a műanyag redőny, valamitől kikopott és elszakadt egy helyen a szalag. Nagyon drága megcsináltatni? Ki kell cseréltetni teljesen vagy megcsinálják?

Figyelt kérdés
Kérem, aki tud, írjon hozzávetőleges összeget is, mert nem tudom még árkategóriában sem hova tenni. Eléggé hó vége van, de szeretném kinyitni a teraszajtót. Szóval sürgős lenne, de ha több tízezer, akkor esélytelen :(
2010. febr. 26. 03:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a gurtni cserét párezerből megúszod.
2010. febr. 26. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
.
2010. febr. 26. 08:22
 3/6 anonim válasza:
Nekem apukám egyedül megcsinálta... Pedig nem ért hozzá, csak ő alapból 1000mester. Nincs, aki segítene? Maga a szalag csak párszáz forint maximum. Vékony, csíkszerű vagy lapos, vastag szalagod van? Mert a vastagot simán meg lehet varrni a két végét, csak összefogod. Talán hó elejéig kibírja. Látod a szakadást?
2010. febr. 26. 10:15
 4/6 anonim válasza:
Akár a tescoba is tudsz venni gurtnit,és a párod vagy valamelyik ismid megcsinálja.
2010. febr. 26. 10:22
 5/6 A kérdező kommentje:
egyedül élek, és nem igazán ismerek ezermestert... Ha tudtok esetleg ajánlani Pesten, azt megköszönném.
2010. febr. 26. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még mindig élő a probéma, írj - 3-4 ezerből meg tudom csinálni.
2010. márc. 2. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!