Köteles (lett volna pontosan) ezért engedélyt kérnie tölem? (lent)
Tudom, csak azért tettem a zárójeles megjegyzést, hogy nehogy valaki belém kössön, ami ezen a fórumon előszeretettel szokás.
Mi családi házban lakunk. A szomszéd most nyáron cseréltetett komplett tetőt. 3m-re van a házuk tőlünk. Több, mint egy hónapig folyamatosan fűrészeltek motoros fűrésszel, kalapáltak, fúrtak, dobálták le a tetőről a bontott anyagot, reggel 7-től este 6-ig, 7-ig, hétvégén is. Kimenni se tudtunk a kertbe, mert a munkások fönt a tetőn ültek, ettek, ittak, cigiztek, közben pedig az volt a szórakozásuk, hogy bennünket kukkoltak. Arról már nem is szólva, hogy a csikkeket, meg egyéb szemeteket csak úgy átdobálták hozzánk a tetőről.
A tető magasabb is lett és közelebb is került hozzánk. Ennek ellenére a "kedves" szomszéd előtte egy szót sem szólt róla nekünk.
Kedves 21 14!
Én nagyon türelmes ember vagyok, de azért jól esett volna ha szóltak volna elötte, úgy gondolom nem került volna nekik semmibe. (mármint a szomszédomnak)
Ey kis adalék: én furtam, és szóvá tették ŐK...
meg a tévé is szólt azért is szóltak anno...
Szóval én lennék korlátolt kedves utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!