Erre hogy szereljek pici függönyt?
Figyelt kérdés
ilyenem van, csak vízszintesen fekszik. alul elég sok a kacat, és egy szép textilfüggönyt szeretnék rögzíteni rá úgy, hogy jól nézzen ki!
2011. szept. 29. 17:18
1/15 anonim válasza:
függönypálcás megoldás lenne a jó szerintem (vitrage, így keresd)
3/15 A kérdező kommentje:
tyűű :) köszönöm!! nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú pálcika is van :) de most találtam a neten nagyon hosszút is. köszönöm !! :) amúgy hol nézzem meg neten kívül?
2011. szept. 29. 18:14
4/15 anonim válasza:
bútorboltok, ilyen mindenesekben pl 100ft-osban minden hülyeség van, hátha akad.
6/15 anonim válasza:
100 forintos boltban is vettem már. Különböző méretűek vannak.
7/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek!
2011. szept. 29. 19:06
9/15 anonim válasza:
szerintem ezt a jó kis polcot ne cseszd el egy függönnyel.
inkább vegyél méretben hozzáillő ládikókat, szintén az Ikeaban, és abba tedd a kacatokat. sokkal jobban nézne ki.
sztem bűn elrontani egy függönnyel ezt a modern bútort.
10/15 A kérdező kommentje:
utolsó: aranyos vagy, de főleg sminkcuccokat tárolok, hajlakkot, stb, ami ömlesztve nem a legjobb. vettem belevaló dobozokat, feketéket, amik marhajól néznek ki, de nem elég merevek.
a kemény dobozok meg csúnyák és drágák
2011. szept. 29. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!