Mi az ajtónyikorgás ellenszere?
Mi már megszoktuk, de idegeneknek feltűnt, hogy az összes ajtónk nyikorog.
Kezeltük már régebben, nem írom le mivel. Akkor jó volt, de nem tartott sokáig. Mi az ami tuti sokáig hat?
Mondjuk van egy tippem, csak előbb a tiétekre volnék kíváncsi, hogy igazoljátok-e előre is... :-)
A WD40 időleges, a gépzsír rendesen bekenve elég időtálló.
De ismerek olyat, aki sima disznózsírt kent a szalonna bőréről zsanérra, mert az volt kéznél. De tulajdonképpen a margarin is megtenné. :)
Az olajok hígabbak, kevesebb ideig maradnak a fémen.
Én legközelebb a szilikon sprayt fogom ilyen célra kipróbálni.
Szóval gépzsír a tuti szerintetek is, jó. Az az igazság, hogy nem volt még kedvem maszatolni ezzel.
Műszerolajat meg valami fújóst (nem a wd40, más) alkalmaztunk már, de nem tartott sokáig a hatás.
Akkor kenek rá zsírt végre.
Csak félek, hogy hiányozni fog a nyikorgás. :-) Ugyanis mindegyik ajtó másképp nyikorog, és ha nem is látom, hogy melyiket nyitja egy családtag, a hangjából felismerni. És abból tudom ki hova tart éppen. na ha csönd lesz, akkor egymástól fogunk frászt kapni, hogy "jé nem is hallottam, hogy bejöttél!"... :-))
Kösz a válaszokat! :)
4. válaszoló (2011.09.21. 21:29) (2011. szeptember 21. 21:19)
xd gondolom ezt már nem fogod/fogja olvasni meg látni se, meg azóta rengeteget változott a világ is, de mire írta azt, hogy ' Úristen hát ha fáj a fejed, helyedben akkor én nagy ívben elkerülnem.... ' ezt mire értette? mit kell elkerülnie, ha fáj a feje? xd. de tényleg ? (for real) lol. meg ki az a Pedro? xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!