Épített zuhanyfülkében milyen csempét rakjak padlónak?
Figyelt kérdés
Márka javaslatokat is tudnátok adni? Köszi.2009. ápr. 23. 21:43
1/3 anonim válasza:
Lehetőleg csúszásgátlófelületüt használj, de ne durva felületűt mert abból színte lehetetlen a koszt később eltávolítani. (Saját tapasztalat!)A vízszigetelés alatta legalább két rétegű legyen, nagy átfedésekkel ragasztva.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam én is, hogy olyan kéne ami nem csúszik, eredetileg valami olyasmit gondoltam, mint amilyenek az uszodákban vannak, kicsit érdesebb felületűek. De ha azt mondod, hogy nehéz tisztán tartani, akkor meggondolandó..
2009. ápr. 24. 09:46
3/3 anonim válasza:
Az is megoldás, ha kisebb méretű járólapot, esetleg mozaikot rakatsz le, mert a sok fuga miatt nem fog csúszni.
Mi kör alakúra csináltatjuk a zuhanyzót, a padlójára meg vágott lapokból rakatunk ki mozaikot. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!