Hol lehet Kecskeméten beszerezni az alábbi dolgokat?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne kis csavar alátétekre(persze azt sok helyen lehet kapni de nem kel sok).Aztán kelnének rugók, olyanok mint a mik a tollakban vannak csak kisebbek.És kellene 100%-os szilikon spray.2009. ápr. 23. 20:07
1/7 anonim válasza:
Baumax, Halasi út 2. Személyszerint az Obi a kedvencem, de most a Baumaxot ajánlom, ugyanis én nemrég voltam, ki vannak téve ilyen műanyag dobozokba csavarok és alátétek, a kicsitől a nagyig, én onnan hoztam 16 db-ot (8 csavar és 8 alátét) van kis zacskó, összeszeded ami kell, majd a gépen benyomkodod a mennyiséget, meghogy mi a termék kódja és ad cimkét, avval tudsz fizetni. (mondjuk ez le van írva ott is) Szilikonspray-t szerintem szintén találsz az áruházban. A rugókra nincs ötletem.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,szombaton szerintem el is megyek
2009. ápr. 23. 20:50
3/7 anonim válasza:
Szia!A Vörösmarty utcában is van egy csavarbolt akkor ott van a Bimbó zárszaküzlet a Dobó krt-on ott is találsz csavart meg alátétet darabra,rgókat pedig tuttom szerint ,ahogy az aluljáróból feljössz és balra kanyarodsz a 607. suli felé az utcában bal kéz felől kell egy rugószaküzletnek lenni,nem tudom hogy ez milyen utca de kérdezz rá ha nem találnád, ott kell lennie mert én már voltam ott.
4/7 A kérdező kommentje:
értem.De az utolsón nem nagyon tudtam eligazodni.Melyik aluljáróra gondoltál?gondolom a Hunyadi városban van, de ott több iskola is van.
2009. ápr. 23. 21:33
5/7 anonim válasza:
A hunyadi városi nagy aluljárónál kell balra kanyarodnod, emeletes házak vannak meg egy általános iskola ott van abban az oldalban.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi ma már voltam ott és ott mindent megtaláltam végül is.
2009. ápr. 25. 18:14
7/7 anonim válasza:
Örülök hogy segíthettem ,végül is én is teljesen véletlen jutottam el(Lada Samarához nem kaptunk a hátsó fékhez után állító rugót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!