Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol lehet Kecskeméten beszerez...

Hol lehet Kecskeméten beszerezni az alábbi dolgokat?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne kis csavar alátétekre(persze azt sok helyen lehet kapni de nem kel sok).Aztán kelnének rugók, olyanok mint a mik a tollakban vannak csak kisebbek.És kellene 100%-os szilikon spray.
2009. ápr. 23. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Baumax, Halasi út 2. Személyszerint az Obi a kedvencem, de most a Baumaxot ajánlom, ugyanis én nemrég voltam, ki vannak téve ilyen műanyag dobozokba csavarok és alátétek, a kicsitől a nagyig, én onnan hoztam 16 db-ot (8 csavar és 8 alátét) van kis zacskó, összeszeded ami kell, majd a gépen benyomkodod a mennyiséget, meghogy mi a termék kódja és ad cimkét, avval tudsz fizetni. (mondjuk ez le van írva ott is) Szilikonspray-t szerintem szintén találsz az áruházban. A rugókra nincs ötletem.
2009. ápr. 23. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,szombaton szerintem el is megyek
2009. ápr. 23. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!A Vörösmarty utcában is van egy csavarbolt akkor ott van a Bimbó zárszaküzlet a Dobó krt-on ott is találsz csavart meg alátétet darabra,rgókat pedig tuttom szerint ,ahogy az aluljáróból feljössz és balra kanyarodsz a 607. suli felé az utcában bal kéz felől kell egy rugószaküzletnek lenni,nem tudom hogy ez milyen utca de kérdezz rá ha nem találnád, ott kell lennie mert én már voltam ott.
2009. ápr. 23. 20:57
 4/7 A kérdező kommentje:
értem.De az utolsón nem nagyon tudtam eligazodni.Melyik aluljáróra gondoltál?gondolom a Hunyadi városban van, de ott több iskola is van.
2009. ápr. 23. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
A hunyadi városi nagy aluljárónál kell balra kanyarodnod, emeletes házak vannak meg egy általános iskola ott van abban az oldalban.
2009. ápr. 25. 07:04
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi ma már voltam ott és ott mindent megtaláltam végül is.
2009. ápr. 25. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülök hogy segíthettem ,végül is én is teljesen véletlen jutottam el(Lada Samarához nem kaptunk a hátsó fékhez után állító rugót.)
2009. ápr. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!