Festett már valaki Héra almazölddel? Milyen lett?
Én limezöldet szerettem volna, de a párom almazöldet hozott...
Kipróbáltuk egy kis részen a falon, de nekem olyan műtős-zöld hatású. Van valaiknek ilyen szobája, esetleg?
Vagy keverjem 1:1 arányban fehérrel, és akkor jobb lesz?
Kifakult? :S Egy rétegben kented?
Mondjuk,ha sárgás lesz, az nem baj, mert a limezöld is olyasmi. De ha kifakul, akkor lehet, hogy nem kéne fehérrel higítanunk.
Ha nem fehér alapszínre kened akkor ne is várd, hogy eredeti színt kapsz vissza. A Héra nem rossz minőség. Szerintem a fehér inkább pasztelosabb színné tenné, ha nem ez a cél, ne tedd.
Vegyél inkább limezöldet hozzá amit eredetileg akartál és akkor egy aktívabb lime-ot fogtok kapni, ami még jobb is.
A megmaradt mennyiséggel (ha kevés) akkor pl. WC, előszoba.. mehet, ha több akkor menj rá még egy rétegben (szigorúan 2 nappal utána), nem árthat !
".De mondom szerintem gyári hibás festékünk volt."
Akkor érthetőbben kellett volna írnod nem úgy, hogy : "szerintem gyári hibás..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!