Süthető gyurmát lehet kifőzni is?
Figyelt kérdés
Olvastam már valahol, hogy van, aki időnként így is csinálja, de így pontosan hogyan kell? Meddig kell főzni? Honnan tudom mikor keményedett meg?2011. aug. 18. 21:38
1/3 anonim válasza:
"Gyurmát főzni? Ha nagyon sürgősen kell valami kisebb darab, néha kifőzöm sütés helyett. Simán a forrásban lévő vízbe dobom a darabot egy kis időre, nagyon hamar megkeményedik. Ugyanakkor hosszú távon nem érdemes így csinálni, mert a főzés közben kifakul a gyurma, ráadásul könnyen deformálódik."
2/3 anonim válasza:
Ha só-liszt gyurmát csinálsz lehet,de azt felesleges is talán.Mi célból kellene kifőzni?
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs annyi kész, "sütnivaló" darabom (csak 2-3), hogy ezért érdemes lenne beindítani a sütőt és gondoltam ha így is meg lehet csinálni kipróbálom.
2011. aug. 18. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!