Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan kell fakanalat faragni?

Hogyan kell fakanalat faragni?

Figyelt kérdés

rem jó helyre raktam a kérdést ha nem akkor bocsi

szóval anyukámnaqk eltörtem véletlenül a fakanálját:) van másik is de szeretném pótolni

közeleg a szülinapja és szerintem jó ötlet lenne meglepni egy saját készítésű fakanállal

szerintetek hogyan készítsem el?

vagyis azt tudom hogy kell kifaragni mert szoktam faragni de a végén mit kell vele csinálni? finom csiszolópapírral lecsiszolom utána kell rá valamilyen védőréteg?

2011. júl. 31. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell rá semmi, mert esetleg beleoldódhat az ételbe. Elég, ha finomra lecsiszolod, és persze az sem mindegy, milyen fából van.

A boltban 100 ft, akkor sokat mondok, de aranyos, hogy megcsinálnád anyukádnak, biztos sokkal jobban fog örülni neki :)

2011. júl. 31. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:

nem is az a lényeg h pótolva legyen hanem hogy ez szerintem nagy ajándék persze nem csak ezt adom majd csak ez sztem olyan jó:D

és esetleg milyen fából csináljam?

2011. júl. 31. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem erre a célra kiváló a fenyő! Könnyen faragható, és a célra is megfelel szerintem. :)
2011. aug. 1. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne faragj... nemtudni milyen fából csinálják. Nehogy aztán a leves kioldjon valami mérgező cuccot belőle :S
2011. aug. 1. 11:58
 5/7 A kérdező kommentje:

ez komoly ilyen előfordulhat?

és ha kiégetem a fát vagyis csak kicsit megpörkölöm

2011. aug. 1. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
persze
2011. aug. 1. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nem véletlen írtam ;)
2011. aug. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!