Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Jó lenne ez vágódeszkának?

Jó lenne ez vágódeszkának?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy akác tüzifa rönk legezségesebb részéből levágok egy kb 2 cm vastag részt, ezt megcsiszolom és a végén bekenem parafinolajal ezt használnám vágódeszkának, mert találtam egy kb 25 cm átmérőjű rönköt és egészségesnek tűnik,
2011. júl. 29. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Akác fa jó vágódeszkának. Én úgy szoktam csinálni, hogy egy edényben az étolajat felmelegítem, ecsettel felhordom a munkadarabra.
2011. júl. 29. 22:16
 2/6 dirtboy ***** válasza:
de ne feled el hogy táblásítani kell a vágódeszkát mert különben vetemedik vagy hasadni fog hiába kened a végét
2011. júl. 29. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem praktikusabb egy ilyen műanyag

[link]

2011. júl. 29. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs szerszámgép, vagy olyan aki ingyen elkészítené!

Nem biztos hogy érdemes vele foglalkoznia.

2011. júl. 29. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:

szerintem félreértetek

én nem hosszában vágom el a rönköt hanem keresztbe vágok le a legegészségesebb részéből egy 2 cm vastagságú darabot, ezt megcsiszolom excenter csiszolóval és bekenem parafinolajal, az étolajat azért nem szeretném használni, mert az elvileg egy idő után bebüdösödik

2011. júl. 30. 00:22
 6/6 dirtboy ***** válasza:
keresztbe????? szóval azt akarod hogy ahol vágsz ott a bütüje legyen??? mert ha úgy akarod az úgysem lesz jó egy anyagból.
2011. júl. 30. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!